omslag1
omslag2
omslag3

Steun ons!

snowball

Waarom ons steunen?

Eigen aan het feit dat we ervoor kiezen ons te richten naar mensen en dieren die elders uit de boot vallen, is het feit dat we onze prijzen toegankelijk wil houden. De kost om een VZW draaiende te houden ligt echter zeer hoog en kan hiermee niet gedekt worden. Het onderhoud en de huur van ons terrein, de training en verzorging van onze honden, het materiaal dat we gebruiken in onze sessies, de loonkost, af en toe iets van een vergoeding voor onze vrijwilligers, … maken een hoge optelsom.

Alle beetjes aan hulp is dus van harte welkom zodat we voor iedereen toegankelijk kunnen blijven en degene, die al vaker uit de boot vielenn, niet opnieuw in de kou blijven staan! Het goede nieuws is dat ons helpen niet per se veel moeite hoeft te kosten..

Lid worden van onze VZW

Door lid te worden van onze VZW komen we sterker te staan. Een VZW met meer leden laat zien naar buiten toe een verschil te kunnen maken, en te kunnen rekenen op steun van mensen rondom. Dit kan een rol spelen in het verkrijgen van subsidies, om onze stem luider te laten klinken, en steekt ons ook een hart onder de riem. Met een bijdrage van 20 euro per jaar (15 euro voor een tweede persoon van hetzelfde gezin) kan je lid worden.

Op die manier ben je ook verzekerd als je activiteiten bij ons volgt en krijg je korting op lezingen of workshops die door ons worden georganiseerd. We zullen je ook vanop de eerste rij op de hoogte houden van onze activiteiten! Lid worden kan door ons een mailtje te sturen.

Doneren

Als kleinere VZW komen we jammer genoeg nog niet in aanmerking om giften fiscaal aftrekbaar te kunnen maken. Hopelijk komt dat er op een dag nog wel van! Maar we kunnen natuurlijk wel giften ontvangen en daar zelf extra van profiteren omdat ze voor ons vrijgesteld zijn van BTW.

Er dient duidelijk vermeld te worden dat het om een gift gaat aan ons. Rekeningnummer: BE53 9795 9077 3653. Wilt u ons dus een schenking doen? Dan zorgen wij dat de centen met extra veel zorg besteed worden en we zullen u zeker enorm dankbaar zijn…

snowball

Social media, Facebook en Instagram

Op onze pagina's proberen we jullie allemaal mee op de hoogte te houden van waar we zoal mee bezig zijn! Daar kondigen we onze workshops of activiteiten aan, of delen we interessante nieuwtjes. Het is ook een manier om ook tijdens de vakantie met elkaar in contact te blijven, of zaken van verwante vzw’s te delen. Door onze pagina te liken en ons te volgen krijg je al onze berichten te zien. En zo krijgen wij meer bereik!

Trooper

Kennen jullie Trooper al? Het is een leuke manier om bij je online-aankopen ook een kleine gift aan ons te doen zonder dat het jezelf iets kost.

Trooper voor ons bij je favoriete webshop via deze link Via deze link ga je naar de webshop van je keuze (door naar onder te scrollen), daar koop je tegen het normale aankoopbedrag je artikel. En dat is alles.. Het enige verschil voor jullie is dat wij een klein percentage krijgen van de webshop op de webshop zijn kost, nooit op die van jullie! En beetje bij beetje scharrelden we zo toch al een paar 100 euro bij elkaar. Dus hartelijk dank om voor ons te trooperen!

De warmste week

Wij houden van warme sfeer en warme plekken. Dus de warmste week is een periode waar we absoluut naar uitkijken! Via deze link kan je acties voor ons ondernemen en ontvangen wij een fijn eindejaarscadeau. Het zijn vooral ook momenten om de kracht te voelen van wat mensen kunnen klaarspelen.

Onze vorige acties waren er met veel vrolijke honden en blije mensen die aan het wandelen gingen, kilometers liepen, kerstkaarten ontwierpen, en lekkers verslonden. Dank je wel iedereen die al meedeed, en graag tot ziens tijdens een nieuwe warmste week!